Onze Camping

De ideale vakantie... Is dat ontspannen en tot rust komen of iedere dag dingen ondernemen? Dat verschilt voor iedereen, maar allebei kunnen gelukkig beleefd worden op Camping De Vos!

Vandaag zit je voor de caravan, camper of (safari)tent in je luie stoel heerlijk te genieten van het platteland. En morgen? Morgen ontdek je alles van onze boerderij. En overmorgen? Dan ga je de omgeving in. Je merkt het al, opties in overvloed. Maar het allerbelangrijkste: niets hoeft, veel mag!

Boerencamping De Vos is een plek waar wij campinggezelligheid combineren met het reilen en zeilen van een modern boerenbedrijf. Je viert je vakantie direct naast ons boerenerf, hoe leuk is dat!

We hebben al zeer veel campinggasten mogen ontvangen. Het grootste compliment komt van de campinggasten zelf: ze komen met regelmaat terug om bij ons vakantie te vieren!

Enkele reacties van onze gasten zijn:

  • Gastvrijheid en gezelligheid
  • Overweldigende bloemenpracht
  • De vele speelmogelijkheden
  • Net en schoon sanitair op een goed verzorgd terrein
  • Het boerenleven beleven; kalfjes voeren, kalvergeboortes meemaken, kijkje bij de melkrobots!
De plaatsen

We hebben 4 verschillende kampveervelden voor caravans, campers en tenten, voor ieder wat wils! En natuurlijk niet te vergeten onze luxe Boer'n Safaritenten; sfeervol, rolstoelvriendelijk en met eigen badkamer.

Opzoek naar een vakantie vol rust en privacy? Dan is een plekje in de Sequoia tuin of Bergzicht iets voor jou. In de Sequoia tuin bevinden zich ruime staanplaatsen, een prachtige sequoia-boom en een grote bloemenpracht.

Het Bergzicht is ook geschikt voor tenten, caravans en campers, maar bevindt zich aan de andere kant van de camping. Het veld heeft vrij uitzicht over de landerijen, met op de achtergrond de Lemelerberg en de Archemerberg. Op Bergzicht staat ook de 5-persoons Boer'n Safaritent. Luxe, eigen badkamer, rolstoelvriendelijk en mooi uitzicht!    

Vakantie vieren op het Kidsveld voor Camping De Vos is een feest. Ga jij dus met je gezin op vakantie, dan is het Kidsveld het kampeerveld voor jullie. Ook staan er op dit veld de mooie 5- en 7-persoons Boer'n Safaritenten. Ruim opgezet, luxe, rolstoelvriendelijk, een eigen badkamer en een binnenspeelplek voor de kleintjes!

In het midden van het veld bevinden zich speeltoestellen, vlak naast het veld kunnen de kinderen naar eenmega zandbak met speeltoestellen, een kampvuurplek voor gezellige avonden is op het veld te vinden en als klap op de vuurpijl zijn staan er naast het veld tientallen skelters, fietsjes en traptrekkers. Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes voor de kinderen en ontspanning voor papa en mama.

Het Campveld is een ondergronds verhard veld, vlakbij alle speelgelegenheden en centraal gelegen op het terrein. Tevens is dit veld geschikt voor families en groepen. Zo sta je gezellig bij elkaar op een kleiner veldje.


Wist je dat onze camping met een 8,9 beoordeeld wordt op zoover.nl? Lees hier de reacties.

Nog meer informatie of wil je boeken? Kijk op www.campingdevos.nl of bel met Regina de Vos 06-51083875.

Familie de Vos
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

Telefoon: 06-51083875
Email: info@oponsboerenerf.nl
Facebook: facebook.com/oponsboerenerf
© op ons boerenerf 2021 | site ontwerp papermaker