We stellen ons voor

Op ons Boerenerf is een veelzijdig boerenbedrijf waar van alles te beleven valt. De melkveehouderij bevindt zich in het hartje van Overijssel, in het mooie Vechtdal, aan de rand van het dorp Lemelerveld.

Op ons erf kun je de boerderij ontdekken tijdens de Boer'n Xpeditie, overnachten op de camping, dwalen in het maisdoolhof, vergaderen in de stal met uitzicht op de koeien en nog veel meer!!

Wij zijn Familie de Vos en boeren al jaren op dit erf! Onze koeien worden gemolken met melkrobots en door de jaren heen hebben we steeds meer technische snufjes op de boerderij erbij gekregen. Inmiddels hebben we ook veel neventakken en de hele familie werkt op de boerderij, maar ieder zijn eigen ding! Je komt ons vast wel tegen, we vertellen je graag meer over onze passie ;)

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op onze website en we hopen jullie snel een keer te mogen begroeten op onze boerderij!

BEDRIJFSFILM

Een filmpje zegt meer dan tekst en foto's... Weet jij wel hoe leuk onze boerderij is en wat er allemaal te beleven valt? Zie het hieronder!
 

 

Familie de Vos
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

Telefoon: 06-51083875
Email: info@oponsboerenerf.nl
Facebook: facebook.com/oponsboerenerf
© op ons boerenerf 2021 | site ontwerp papermaker