Vergaderen in 't Koezicht


In de zomer van 2010 is er een nieuwe melkveestal gebouwd met daarin een mooie vergaderzaal. Deze ruimte heeft aan de 2 lange zijden grote ramen, waardoor u een mooi uitzicht heeft over de koeien in de stal.
‘t Koezicht is geschikt voor groepen tot ongeveer 20 personen.


Unieke ervaring
Gasten die eerder bij ons zijn geweest, genoten van het unieke uitzicht. Je ziet de koeien van dichtbij, maar je ruikt ze niet! Het is tevens interessant om te zien hoe een koe zich gedraagt, een uitzicht dat je niet gauw zult vergeten!


Faciliteiten
Er kan gebruik gemaakt worden van een beamer, laptop en flip-over en er is een draadloze internetverbinding. In 't Koezicht is ook een geschiedenis wand gemaakt aan de hand van oude foto's, leuk om eens bij stil te staan in een pauze. Of ga eens even voor een break naar het kraaiennest in de nok van de stal. Geniet van het uitzicht over het landschap, met op de achtergrond de Lemelerberg!

Handig om te weten

Wij zijn snel en gemakkelijk te bereiken door onze ligging naast de N348 Hoogeveen-Ommen-Raalte-Deventer, met een afrit voor onze deur. Op ons boerenerf is voldoende parkeergelegenheid.

Voor elke groep kunnen we programma’s op maat maken die passen bij de wensen. In overleg zal worden besproken wat geschikt is voor de groep. Daarnaast is het mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen.

Wilt u meer informatie over deze unieke vergaderlocatie? Of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Regina de Vos, telefoonnummer: 06-51083875 of stuur een email naar info@oponsboerenerf.nl.

Familie de Vos
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

Telefoon: 06-51083875
Email: info@oponsboerenerf.nl
Facebook: facebook.com/oponsboerenerf
© op ons boerenerf 2021 | site ontwerp papermaker