Zorgboerderij The Ranch


“Dagbesteding in een unieke omgeving, waarbij een ieder zichzelf kan en mag ontplooien.”


Deze slogan staat centraal bij zorgboerderij The Ranch. Het unieke concept van deze zorgboerderij zorgt ervoor dat iedereen een zinvolle dagbesteding aangeboden krijgt, waarbij rekening wordt gehouden met de voorkeuren en mogelijkheden van de jongere bij de activiteiten op de boerderij. Voorop staat dat de jongeren met plezier meehelpen op de boerderij en zich daardoor kunnen en mogen ontplooien!

Naast het boerderijwerk ondernemen we ook sportieve activiteiten, zoals mountainbiken, outdoor activiteiten, spellen en paardrijden. Maar ook de creatievelingen, chefkoks en de handige klussers weten hun weg hier te vinden! Er is veel mogelijk op de boerderij!

Nieuwtje

Zorgboerderij The Ranch verkoopt ook haardhout. The Ranch verwerkt het snoeihout wat ze aangeboden krijgen uit een samenwerkingsproject met de gemeente Dalfsen. Samen met de jongeren verwerken we het snoeihout tot haardhout. We zagen het hout, kloven en stapelen het in kuubkisten. Voor meer informatie kijk even op hun website.


Wil je meer weten over de zorgboerderij en hoe alles in zijn werking gaat? Kijk dan op www.zorgboerderijtheranch.nl of neem contact op via 06-14227951 of info@zorgboerderijtheranch.nl

Familie de Vos
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

Telefoon: 06-51083875
Email: info@oponsboerenerf.nl
Facebook: facebook.com/oponsboerenerf
© op ons boerenerf 2021 | site ontwerp papermaker