Wc-borstelwerpen


Op zoek naar een leuk uitje voor een kinderfeestje of groepsuitje? Bij ons op het boerenerf hebben we een leuk en ludiek spel, waarbij zeker veel gelachen gaat worden!


Het spel
Op het gehele erf zullen wc-potten staan of wc-brillen hangen. Het doel is om in zo min mogelijk worpen het parcours af te leggen, maar in tussentijd moet de wc-borstel ook nog in diverse wc-potten/wc-brillen worden geworpen. Het lijkt een beetje op klootschieten en golf, maar dan op een originele manier. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat het niet te gemakkelijk gaat, daarom worden enkele wc-potten en wc-brillen op moeilijk bereikbare plekken neergezet. Tussendoor loop je wel over de boerderij, dus wees niet bang voor die nieuwsgierige koe of geit!

Filmpje
Bekijk het leuke filmpje over ons ludieke spel 'WC-Borstel werpen' op RTV Oost! Bij 30.10 minuten begint het ongeveer.

Handig om te weten

De winnaars
Aan het einde van het spel zal het winnende groepje een mooie prijs in ontvangst nemen; geheel in het teken van het kleinste kamertje in huis, het toilet!


Kosten
De entreeprijs bedraagt € 6,50 per persoon.

Wil je dit spel graag spelen met je groep? Dan wel graag vooraf reserveren, zodat wij het spel op tijd kunnen uitzetten. Het spel kan alleen doorgang vinden bij groepen groter dan 15 personen.


Combi's
Het is mogelijk om dit ludieke spel te combineren met één van onze andere activiteiten. Dwalen in het maïsdoolhof (overdag of tijdens een spooktocht ’s avonds), ga op Boer'n Xpeditie bij de koeien en kalfjes of blijf overnachten op onze leuke camping!

Wilt je meer informatie over dit unieke spel of een datum boeken? Neem dan contact op met Regina de Vos, telefoonnummer: 06-51083875 of stuur een email naar info@oponsboerenerf.nl.

Familie de Vos
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

Telefoon: 06-51083875
Email: info@oponsboerenerf.nl
Facebook: facebook.com/oponsboerenerf
© op ons boerenerf 2021 | site ontwerp papermaker